0888 21 98 64
Новини
ANTONIO CARRARO ”КАЛЕНДАР 2019” – СТРАСТ В ЧЕРВЕНО !

ANTONIO CARRARO ”КАЛЕНДАР 2019” – СТРАСТ В ЧЕРВЕНО !

ANTONIO CARRARO ”КАЛЕНДАР 2019” – СТРАСТ В ЧЕРВЕНО !
Дата на публикуване: 17.12.2018 | 10:53

Най-деликатните благородни култури, като лозови масиви и овощни насаждения намиращи се в трудно достъпни, наклонени и стръмни терени или в тесни междуредови пространства, изискват обработване със страст и изключителна отдаденост. Такава страст е отразена в уникалните характеристики на концепцията за тракторите ANTONIO CARRARO, разработени при внимателно изслушване на специализираните производители, целящо максимално покриване на нуждите им.    

CARRARO

Червеният цвят с, който се открояват тракторите ANTONIO CARRARO, е истинската звезда на тази публикация и по отношение на нейното графично оформление. Пълноцветно червено, без компромиси, известно сред дизайнерите като 100/100 червено, символ на други отлични продукти изработени в Италия като: Ferrari, Valentino и Campari.

 

АКО СТРАСТТА Е ЦВЯТ, ТО ЩЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ЧЕРВЕНО!

КАЛЕНДАР 2019

Фирма СД ДРАГАНОВИ, която е официален представител за България на специализираните италиански трактори ANTONIO CARRARO, предлага възможността на своите клиенти да получат този специален календар безплатно. За да ви бъде доставен календар, моля изпратете вашето искане на tractor1991@abv.bg , като посочете адрес за получаване, както и име, фамилия и телефонен номер.